2012-09-29 @ 13:07:00
Embedded in: Bilder

Hilary och Luca igår

Jag skulle ha skrivit här igår eftersom att det var Hil's födelsedag.Men jag har typ glömt bort den här bloggen ganska mycket nu.Haha ! Men nu tror jag att det blir lite mer bloggning iallafall :)
 
Hilary är den bästa förebilden jag någonsin haft.Och har varit det sen väldigt långt tillbaka nu och jag älskar dig henne så grymt mycket.Ingen skulle kunna förstå hur mycket.Hon är.. en stor del av mitt allt.Jag älskar henne , jag älskar henne , jag älskar henne.Jag skulle kunna hålla på o skriva det hur länge som helst.Jag önskar verkligen att jag får träffa henne.Det skulle vara obeskrivligt underbart.Hon är den bästa.<3
De flesta vet hur mycket jag älskar Hil , mina vänner och min familj.Igår när jag kom hem från skolan så sa pappa "Hilary fyller år idag!" [Som om jag inte visste det ;)] , han hade hört det på radion.Och jag frågade min brorsa hur vi skulle fira Hil och då sa han att jag skulle sjunga en av hennes låtar så då sjöng jag en bit ur Wake Up och han höll på o dansa runt.
 
Här är iallafall en bild på Hil och Luca från igår.Jag hoppas att hon fick en underbar födelsedag!

2012-09-07 @ 22:19:20
Embedded in: Bloggen

Paus

Hej ! Jag har inte bloggat på ganska länge nu.Och det är för att skolan har startat och sådär.Så jag har ganska mycket att göra och har inte varit på blogg humör heller.Men när jag får tid över så kan jag slänga in ett par inlägg.
Bara så att ni vet. :)
 

RSS 2.0